Het merendeel van de verwijzingen gaat over het thema Assertiviteit. Voor veel van jullie blijkt het een uitdaging om op een open, duidelijke en vriendelijke manier praktische grenzen te stellen. Dit onvermogen resulteert vaak in sub-assertief of agressief gedrag. Maar het is van cruciaal belang om oplossingsgericht en assertief grenzen te stellen. Dit kan helpen om te voorkomen dat de gevreesde burn-out met zijn donkere wolken van ‘het is nooit goed genoeg’, ‘het is nooit af’ en ‘er komt geen einde aan’ toeslaat. Door tijdig structuur aan te brengen en energie goed te verdelen, kunnen jullie dit vaak vermijden.

In deze oplossingsgerichte training leer je jezelf begrenzen door op een congruente en positieve manier ‘nee’ te zeggen en ‘ja’ te zeggen tegen wat werkelijk van belang is. Dit gebeurt met behoud van de relatie en met oog voor het belang van anderen of het team. Deze training is een perfect vervolg op onze individuele coaching, waardoor je nog een stap verder kunt gaan in je persoonlijke ontwikkeling. Bovendien kan de training dienen als een manier om de opgebouwde veerkracht te versterken.

De training wordt geleid door Arthur Legger van Masters at Work. We begrijpen de innerlijke worstelingen en kunnen gerichte interventies doen op jouw specifieke thema’s. Op deze manier kunnen we jou op een zeer persoonlijke manier begeleiden en je nog verder laten groeien

Wanneer in 2024:

  • Wij bieden deze training van 4 dagdelen uitsluitend aan voor in-company.
  • Als je individueel wilt aanmeldden om jouw assertiviteit te verbeteren, overweeg dan de Acceptatie & Commitment Therapie (ACT) cursus. Hiermee kun je aanzienlijke veranderingen bewerkstelligen in het ontwikkelen van assertiviteit.

Waar: Lepelaar 2 in Hoorn

Investering:

Betaald werkgever: € 539,= exclusief btw

Wil je meer informatie?
Bel of app: 0646073440
Mail: info@mastersatwork.org
Web: www.mastersatwork.org