Van alle verwijzingen gaat 95% over het thema Assertiviteit. Voor heel veel mensen blijkt het erg lastig om open, duidelijk en vriendelijk praktische grenzen aan te geven. Dit onvermogen leidt vaak tot sub-assertief of agressief gedrag. Terwijl oplossingsgericht maar assertief de begrenzing aangeven uiterst noodzakelijk is. De dreigende burn-out met de onheilspellende zwarte wolken van ‘het is nooit goed genoeg’, ‘het is nooit af’ en ‘er komt geen einde aan’ kan vaak worden ontlopen door op tijd structureel te begrenzen en het verdelen van de energie.

In deze oplossingsgerichte training leren de deelnemers om zichzelf te begrenzen door op een congruente positieve manier ’nee’ te zeggen, en ‘ja’ te zeggen tegen wat werkelijk belangrijk is -met behoud van de relatie en oog voor het belang van de ander of het team. Deze training sluit perfect aan als vervolg op onze individuele coaching om nòg een stapje verder te komen in persoonlijke ontwikkeling; en kan dienen als borging van de opgebouwde belastbaarheid.

De training wordt gegeven door Barbara Jansen en Arthur Legger van Masters at Work. Wij kennen de innerlijke worstelingen van de deelnemers en kunnen heel gericht interveniëren op de specifieke thema’s. Zodat we geheel op persoonlijke maat toegesneden de medewerker nog een aantal stappen verder kunnen laten komen.

Wanneer in 2023: Vrijdagen 7 juli | 14 juli | 21 juli | 28 juli van 09.00 tot 12.30 uur

Waar: Lepelaar 2 in Hoorn

Investering:

Betaald werkgever: € 499,= exclusief btw

Betaal je zelf (particulier): € 295,= inclusief btw

Wil je meer informatie?
Bel of app: 0646073440
Mail: info@mastersatwork.org
Web: www.mastersatwork.org