voor trainingen2024-04-17T19:23:38+02:00

trainingen

Home/voor trainingen
Home/voor trainingen

Preventieve Begeleidingstrajecten

Wil jij graag meer uit het leven halen en jezelf versterken om beter om te kunnen gaan met moeilijke periodes? Dan is persoonlijke ontwikkeling iets voor jou! En je hoeft niet in een diepe put te zitten om eraan te beginnen.

Bij onze preventieve begeleidingstrajecten staat het vergroten van jouw draagkracht centraal. Zo ontwikkel je meer veerkracht om de werkdruk op te vangen en proactief te handelen. Het hoofddoel is het voorkomen van verzuim, zodat jij gezond en gelukkig kan blijven werken. Investeer in jezelf en maak gebruik van onze begeleiding om het beste uit jezelf te halen!

Home/voor trainingen

Trainingen

Het verdiepen van je zelfreflectie en nog meer handvatten ontwikkelen kun je doen door middel van onze Assertiviteitstraining: Oplossingsgericht Begrenzen en Cursus Acceptatie & Commitment Therapie. Deze trainen kun je na het coach- of counselingstraject inzetten of los boeken. Hiermee borg je je geleerde ervaring nog meer.

“Masters at Work | Barbara weet als geen ander mensen in beweging te krijgen op hun persoonlijke ontwikkelpunten. In korte tijd weet ze bij mensen precies de snaar te raken waar het om draait, om zo tot persoonlijke vooruitgang te komen. Ik heb in onze samenwerking veel van haar geleerd en bewonder haar actieve en doortastende aanpak. Ik beveel haar dan ook van harte aan als trainer, coach, organisatiedeskundige en mens!”

lees alle bedrijfservaringen
lees alle klantervaringen

opdrachtgevers

Snel resultaat met cliënten | Heldere rapportages en terugkoppelingen |
Allround | Confronterend durven zijn | Doortastend naar de kern van het probleem | Snel schakelen | Geen wachttijden | Ondersteuning leidinggevenden

Ja, ik wil graag advies

Wat is Yogatherapie?

30 oktober 2023|

Yogatherapie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn die gebruik maakt van yoga-technieken en principes om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. In yogatherapie worden specifieke [...]

Wat is Systemisch Werken?

26 oktober 2023|

Systemisch werken is een benadering die zich richt op het begrijpen en beïnvloeden van complexe systemen, waarbij taal als een belangrijk instrument wordt ingezet. Hieronder worden de belangrijkste [...]

op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waardevolle inzichten, tips, cursussen en achtergrondinformatie.

Naam(Vereist)

Ga naar de bovenkant