procesbegeleiding

Home/voor bedrijven/Procesbegeleiding
Home/voor bedrijven/Procesbegeleiding

Verheldering door procesbegeleiding van een 3-gesprek

Herken jij jezelf in de onduidelijkheid over taken, onenigheid met leidinggevenden of collega’s, woede of verdriet over bejegeningen, frustraties over officiële waarschuwingen of gemiste kansen tijdens een verzuimbegeleidingstraject? Dat is begrijpelijk, en je bent niet de enige.

Bij Masters at Work begrijpen we hoe belangrijk het is om deze problemen aan te pakken en op te lossen voordat je kunt beginnen met re-integratie. Daarom organiseren we drie- of viergesprekken tussen leidinggevende, medewerker, P&O en procesbegeleider. Onze procesbegeleiding biedt ruimte voor open en eerlijke communicatie, en kan leiden tot ‘closure’ in situaties waarbij dat nodig is.

Door deze gesprekken kunnen we onduidelijkheden en onenigheden uit de weg ruimen, en de weg vrijmaken voor een succesvolle re-integratie. Bij Masters at Work zetten we ons in om jou te helpen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van jouw doelen. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.

Onze aanpak

Tijdens ons coaching traject van 8-sessies bieden we de mogelijkheid van procesbegeleiding om in een gesprek van circa anderhalf uur samen met jou, je leidinggevende en als dat nodig is ook je P&O alles op een rij te zetten, de lucht te klaren en stappen te zetten. Dit 3- of 4-gesprek helpt om ruimte te creëren voor een nieuwe stap naar werkhervatting. Masters at Work ziet deze procesbegeleiding als borging van de re-integratie.

Wat ervaar je achteraf?

De medewerker:

Je ervaart opluchting en het vergroot jouw zelfvertrouwen, omdat je je uitgesproken hebt
Weer zin om te gaan werken

De leidinggevende of P&O-er:

Opheldering en het weer beter in contact zijn met de medewerker
Een medewerker die weer gemotiveerd is om aan de slag te gaan
Heldere werkbare afspraken en borging re-integratie
Re-integratie gaat weken eerder opgestart worden

Wil je meer informatie bel: 0646073440 of mail: info@mastersatwork.org

op de hoogte blijven?

Subscribe to our newsletter and stay informed about valuable insights, tips, courses, and background information.

Naam(Vereist)