Over ons2024-04-17T19:19:34+02:00

Home/Over ons

 

Over ons

Onze deskundige counselors, Psychosociale therapeuten en coaches bij Masters at Work zijn professionals met een grondige opleiding, certificering en uitgebreide ervaring in diverse disciplines. Met een rijke achtergrond in zowel studie als praktijk, begeleiden zij individuen op een authentieke wijze, gedreven door passie en toewijding. Ze bieden niet alleen begeleiding, maar adviseren ook HR-professionals en leidinggevenden, en coachen en trainen werknemers.

Om onze vaardigheden scherp te houden en voortdurend te blijven groeien, organiseren we regelmatig intervisie- en supervisiemomenten. Deze sessies stimuleren reflectie en bevorderen een leercultuur, waardoor we altijd kunnen blijven verbeteren.

Daarnaast beschikt Masters at Work over een uitgebreid netwerk van zelfstandige bedrijfscoaches, psychosociale counselors, loopbaanadviseurs en re-integratiespecialisten verspreid over heel Nederland. Masters at Work gaat uit van het principe: “om succes te krijgen en te behouden dien je het te delen”.

Onze missie is: … focus on wellbeing at work …

Vul het intake-fomulier in. Dan nemen we deze week contact met je op.

lees meer over onze werkwijze

Arthur Legger.

Ik help mensen die zijn vastgelopen in hun werk of persoonlijke leven. Ik toon waarin ze vastzitten en bespreek de mogelijkheden om weer te gaan bewegen.

>> Lees verder

Barbara Jansen

Barbara Jansen.

Sinds 1997 verzorg ik mentale begeleiding van verzuimende werknemers terug naar het werk. Denk aan werknemers die een andere baan zoeken, in een herstelproces van ziekte zitten of (dreigende) verzuimende medewerkers.

>> Lees verder

Monique Postma.

Ik wil je graag voorstellen aan Monique Postma, een ervaren professional die haar zelfontwikkelingsreis begon in haar zoektocht naar geluk, vergelijkbaar met veel van de uitdagingen waar jij wellicht mee te maken hebt. Monique, van nature een doener, heeft zelf ervaren hoe het is om vast te lopen in de dagelijkse sleur en de druk van verplichtingen.

>> Lees verder

Christie Stammis

Christie Stammis.

Ik ben naast psychosociaal therapeut. Voordat ik in 2006 mijn praktijk als psychosociaal therapeut en coach startte, heb ik in diverse richtingen levens- en werkervaring opgedaan.

>> Lees verder

Marloes Botden

Marloes Botden.

Als coach ga ik samen met de cliënt onderzoeken wat diens verlangens, waarden, drijfveren en patronen zijn. Hierdoor wordt duidelijk wat de cliënt echt graag wilt, waar hij of zij gelukkig van wordt en wat diegene daar tot nu toe van weerhoudt.

>> Lees verder

Paula de Vries

Paula de Vries.

Als je vastloopt in je leven, of het nu op je werk is of privé, zijn er altijd dingen die je zelf kunt doen om je leven weer op de rit te krijgen. Je hebt niet altijd invloed op de omstandigheden, wel op hoe je er mee om gaat.

>> Lees verder

Marleen Jansen

Marleen Jansen.

Als ervaren yogatherapeut en yogadocent heb ik me gespecialiseerd in het geven Yogatherapie (medische yoga) en Somatic Counseling. Ik geef les aan, en begeleid studenten die worden opgeleid tot yogatherapeut.

>> Lees verder

Vanessa Schouten

Vanessa Schouten.

Ik word oprecht blij van orde scheppen in een ongeordende administratie. Daarnaast wil ik mensen helpen met het beheren van hun budget om ze te ontzorgen. Een stuk onrust weghalen door de zorg om hun administratie over te nemen als ze dit zelf (tijdelijk) niet kunnen.

>> Lees verder

Daphe Roodhaert

Daphne Roodhaert.

Op een hands-on wijze begeleid en behandel ik mensen met problemen op het gebied van werk of privé, gezin, stress, ziekte verzuim, burnout, re-integratie (spoor 1 en 2), onzekerheid, chronische pijn, angst en paniek of life events.

>> Lees verder

Trees van Kleinwee

Trees van Kleinwee.

De manier waarop ik mijn werk als coach tracht te doen is door goed te luisteren naar het verhaal dat je mij vertelt en vervolgens de individuele interpretatie en beleving te achterhalen. Dit doe ik door samen met jou naar de situatie en het verhaal te kijken en de belemmerende aannames of vooronderstellingen op hun houdbaarheid te toetsen.

>> Lees verder

‘Omdat ik een soort van second opinion wilde heb ik Barbara gevraagd. Barbara is bepaald geen ‘softy’ en prikt door dikke goed aangelegde maskers heen. Zij haalt ze in één sessie naar beneden. Het is niet voor niets dat ik al zo lang met haar samenwerk. Ook zal Barbara nooit iets zeggen over wel/niet arbeidsgeschikt. Dat mag ze ook niet vanuit haar functie. En daar is ze heel strak in.’

Bedrijfsarts Hemke 

lees alle bedrijfservaringen
lees alle klantervaringen

opdrachtgevers

Snel resultaat met cliënten | Heldere rapportages en terugkoppelingen |
Allround | Confronterend durven zijn | Doortastend naar de kern van het probleem | Snel schakelen | Geen wachttijden | Ondersteuning leidinggevenden

nieuws en inspiratie

Wat is Yogatherapie?

30 oktober 2023|

Yogatherapie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn die gebruik maakt van yoga-technieken en principes om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. In yogatherapie worden specifieke [...]

Wat is Systemisch Werken?

26 oktober 2023|

Systemisch werken is een benadering die zich richt op het begrijpen en beïnvloeden van complexe systemen, waarbij taal als een belangrijk instrument wordt ingezet. Hieronder worden de belangrijkste [...]

Ga naar de bovenkant