Over ons2022-08-01T17:07:23+02:00

over ons:
wie zijn de Masters van Masters at Work 

Home/Over ons


Over ons

De counselors, therapeuten en coaches van Masters at Work zijn professioneel opgeleide, gecertificeerde gekwalificeerde en ervaren begeleiders met een veelzijdige achtergrond qua opleiding, werk- en levenservaring. Zij begeleiden mensen op een authentieke werkwijze met hart en ziel, adviseren het de HR-adviseur en leidinggevenden en coachen en trainen werknemers. Daarnaast heeft Masters at Work een vol netwerk met een diversiteit aan zelfstandig bedrijfscoaches, psychosociale counselors, loopbaanadviseurs en re-integratiespecialisten in heel Nederland. Masters at Work gaat uit van het principe: “om succes te krijgen en te behouden dien je het te delen”.

Onze missie is: … focus on wellbeing at work …

Vul het intake-fomulier in. Dan nemen we deze week contact met je op.

lees meer over onze werkwijze

Arthur Legger.

Ik help mensen die zijn vastgelopen in hun werk of persoonlijke leven. Ik toon waarin ze vastzitten en bespreek de mogelijkheden om weer te gaan bewegen.

>> Lees verder

Barbara Jansen

Barbara Jansen.

Sinds 1997 verzorg ik mentale begeleiding van verzuimende werknemers terug naar het werk. Denk aan werknemers die een andere baan zoeken, in een herstelproces van ziekte zitten of (dreigende) verzuimende medewerkers. 

>> Lees verder

Ben Dekker

Ben Dekker.

Wat voor mij het allerbelangrijkst is, is dat er een vertrouwensband ontstaat tussen cliënt en mij, zodat we de therapie/coaching zo open mogelijk in kunnen gaan en dat de cliënt zich veilig voelt om zich te laten zien en horen. 

>> Lees verder

Christie Stammis

Christie Stammis.

Ik ben naast psychosociaal therapeut. Voordat ik in 2006 mijn praktijk als psychosociaal therapeut en coach startte, heb ik in diverse richtingen levens- en werkervaring opgedaan.

>> Lees verder

Marloes Botden

Marloes Botden.

Als coach ga ik samen met de cliënt onderzoeken wat diens verlangens, waarden, drijfveren en patronen zijn. Hierdoor wordt duidelijk wat de cliënt echt graag wilt, waar hij of zij gelukkig van wordt en wat diegene daar tot nu toe van weerhoudt.

>> Lees verder

Paula de Vries

Paula de Vries.

Als je vastloopt in je leven, of het nu op je werk is of privé, zijn er altijd dingen die je zelf kunt doen om je leven weer op de rit te krijgen. Je hebt niet altijd invloed op de omstandigheden, wel op hoe je er mee om gaat. 

>> Lees verder

‘Omdat ik een soort van second opinion wilde heb ik Barbara gevraagd. Barbara is bepaald geen ‘softy’ en prikt door dikke goed aangelegde maskers heen. Zij haalt ze in één sessie naar beneden. Het is niet voor niets dat ik al zo lang met haar samenwerk. Ook zal Barbara nooit iets zeggen over wel/niet arbeidsgeschikt. Dat mag ze ook niet vanuit haar functie. En daar is ze heel strak in.’

Geschreven door een bedrijfsarts op 12 juni 2021

lees alle bedrijfservaringen
lees alle klantervaringen

opdrachtgevers

Snel resultaat met cliënten | Heldere rapportages en terugkoppelingen |
Allround | Confronterend durven zijn | Doortastend & daadkrachtig | Snel schakelen | Geen wachttijden | Ondersteuning leidinggevenden

nieuws en inspiratie

Interview met Barbara

11 november 2022|

Hoe noem je jezelf eigenlijk? Ik heb verschillende benamingen. De officiële functienaam is Psycho Sociaal Therapeut. Maar ook werk ik als NLP Counselor, EMDR-therapeut  en als Bedrijfsmaatschappelijk Werker, [...]

Ga naar de bovenkant