over ons: Marloes Botden

Home/Over ons/Marloes Botden | Masters at Work
Marloes Botden

Mijn naam is Marloes Botden.

Ik heb jarenlang in diverse HR-functies binnen de overheid gewerkt waarin ik veel mensen heb bijgestaan om het beste uit zichzelf te halen. Momenteel werk ik als allround coach voor oa Masters at Work.

Als coach ga ik samen met de cliënt onderzoeken wat diens verlangens, waarden, drijfveren en patronen zijn. Hierdoor wordt duidelijk wat de cliënt echt graag wilt, waar hij of zij gelukkig van wordt en wat diegene daar tot nu toe van weerhoudt. Door deze bewustwording ontstaat weer controle en dit werkt door in onder andere het verminderen van stress, bewustwording van talenten en meer zingeving in het werk.

Ik begeleid mensen op een doortastende, ondersteunende, oplossingsgerichte en positieve manier. Ik ben praktisch ingesteld en zo ga ik ook te werk. Tijdens coachtrajecten adviseer ik ook de leidinggevende in het ondersteunen van de stappen die nodig zijn bij de verzuimende medewerker. Mede door mijn HR ervaring kan ik goed aansluiten bij de verschillende rollen en weet ik precies wat er speelt.

Marloes is NOBCO gecertificeerd.