over ons: Marloes Botden

Home/Over ons/Marloes Botden | Masters at Work
Marloes Botden

Mijn naam is Marloes Botden.

Ik heb vele jaren in diverse HR-functies binnen de overheid gewerkt, waarin ik veel mensen heb geholpen om het beste uit zichzelf te halen. Momenteel werk ik als allround coach, onder andere voor Masters at Work.

Als coach ga ik samen met mijn cliënten op ontdekkingstocht naar hun verlangens, waarden, drijfveren en patronen. Hierdoor krijgen ze helder wat ze echt willen, waar ze gelukkig van worden en wat hen tot nu toe heeft weerhouden. Door deze bewustwording ontstaat er weer controle, wat zich onder andere vertaalt in het verminderen van stress, het ontdekken van talenten en het vinden van meer betekenis in het werk.

Ik begeleid mensen op een daadkrachtige, ondersteunende, oplossingsgerichte en positieve manier. Mijn aanpak is praktisch en resultaatgericht. Tijdens coachingstrajecten geef ik ook advies aan leidinggevenden over hoe ze de stappen kunnen ondersteunen die nodig zijn voor medewerkers die met verzuim te maken hebben. Dankzij mijn ervaring in HR kan ik goed aansluiten bij de verschillende rollen en ben ik goed op de hoogte van wat er speelt.

Marloes is gecertificeerd door NOBCO.