voor bedrijven2023-03-26T14:06:38+02:00

voor bedrijven

Home/voor bedrijven
Home/voor bedrijven

Voor bedrijven

Het vitaliseren van mensen in organisaties is onze passie. Vitale organisaties worden gevormd door vitale en zelfbewuste mensen. Bewust op persoonlijk niveau, waar het gaat om eigen gedrag, capaciteit en waarden en het effect op anderen. Bewust van de plaats die de organisatie in neemt in de samenleving. Waar zingeving en missie niet iets is uit een glossy brochure maar geïntegreerd is op persoonlijk en organisatieniveau. De masters van Masters at Work begeleiden verzuimende medewerkers weer terug naar de werkvloer. Door korte interventies en rake analyses zorgen we ervoor dat medewerker weken eerder weer aan de slag zijn. Als een medewerker 3 dagen eerder zijn werk hervat, dan zijn de kosten al weer terug verdient!

Spreekuurlocaties in Alkmaar-Amsterdam-Hoorn-Julianadrop-Leiden-Amersfoort-Den Haag-Den Bosch en Delft.

wil je weten hoe wij dit doen?

“Ik voelde me veilig bij je en je hebt me geholpen om kritischer naar mijn denkpatronen te kijken. Er viel een last van mijn schouders leek wel. Hiermee kwam ik eigenlijk weer even tot de kern van mijn leven, mijn eigenwaarde, wat ik het belangrijkst vind in het leven. De trainingen hebben me geholpen om oude kennis weer een beetje op te halen, maar vooral ook actiever toe te passen en meer verbanden te leggen. Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp!”

Geschreven door een projectleider

lees alle bedrijfservaringen
lees alle klantervaringen

opdrachtgevers

Snel resultaat met cliënten | Heldere rapportages en terugkoppelingen |
Allround | Confronterend durven zijn | Doortastend & daadkrachtig | Snel schakelen | Geen wachttijden | Ondersteuning leidinggevenden

nieuws en inspiratie

Interview met Barbara

11 november 2022|

Hoe noem je jezelf eigenlijk? Ik heb verschillende benamingen. De officiële functienaam is Psycho Sociaal Therapeut. Maar ook werk ik als NLP Counselor, EMDR-therapeut  en als Bedrijfsmaatschappelijk Werker, [...]

op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waardevolle informatie, tips, cursussen en achtergrondinformatie.

Naam(Vereist)

Ga naar de bovenkant