voor bedrijven2023-04-08T11:38:05+02:00

voor bedrijven

Home/voor bedrijven
Home/voor bedrijven

Voor bedrijven

Bij Masters at Work is vitalisatie van mensen in organisaties onze passie. We geloven dat een vitale organisatie alleen kan ontstaan door vitale en zelfbewuste mensen. Mensen die zich bewust zijn van hun gedrag, capaciteiten en waarden en die begrijpen hoe hun acties anderen kunnen beïnvloeden. Wij hechten waarde aan de plaats die een organisatie inneemt in de samenleving en geloven dat zingeving en missie geïntegreerd moeten worden op persoonlijk en organisatieniveau.

Wij begrijpen dat het verzuim van medewerkers een uitdaging kan zijn voor organisaties en daarom bieden wij korte interventies en rake analyses om verzuimende medewerkers terug te begeleiden naar de werkvloer. Door onze aanpak zijn medewerkers in staat om weken eerder terug te keren naar het werk, wat niet alleen kosten bespaart maar ook bijdraagt aan een gezonde werkomgeving. Wist je dat als een medewerker slechts 3 dagen eerder terugkeert naar het werk, de kosten van onze interventie alweer terugverdiend zijn?

Ontdek hoe onze Masters jouw organisatie kunnen helpen vitaliseren en contacteer ons vandaag nog!

Spreekuurlocaties in Alkmaar-Amsterdam-Hoorn-Julianadrop-Leiden-Amersfoort-Den Haag-Den Bosch en Delft.

Download hier onze Folder Masters at Work

wil je weten hoe wij dit doen?

“Ik voelde me veilig bij je en je hebt me geholpen om kritischer naar mijn denkpatronen te kijken. Er viel een last van mijn schouders leek wel. Hiermee kwam ik eigenlijk weer even tot de kern van mijn leven, mijn eigenwaarde, wat ik het belangrijkst vind in het leven. De trainingen hebben me geholpen om oude kennis weer een beetje op te halen, maar vooral ook actiever toe te passen en meer verbanden te leggen. Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp!”

lees alle bedrijfservaringen
lees alle klantervaringen

opdrachtgevers

Snel resultaat met cliënten | Heldere rapportages en terugkoppelingen |
Allround | Confronterend durven zijn | Doortastend & daadkrachtig | Snel schakelen | Geen wachttijden | Ondersteuning leidinggevenden

nieuws en inspiratie

Systemisch werken met tafelopstellingen

13 november 2022|

Wat zijn tafelopstellingen?Tijdens onze sessies maak ik regelmatig gebruik van tafelopstellingen. Dit is een essentieel onderdeel van de contextuele en systemische benadering, ook wel bekend als "een taal [...]

op de hoogte blijven?

Subscribe to our newsletter and stay informed about valuable insights, tips, courses, and background information.

Naam(Vereist)

Ga naar de bovenkant