Specifieke programma’s2023-05-28T16:02:18+02:00

specifieke programma’s 

Home/voor trainingen/Specifieke programma’s
Home/voor trainingen/Specifieke programma’s

Angst bij skiën

Ervaar je wel eens problemen met hoogtes, dieptes of voel je vaak angst om te skiën? Als dat het geval is, hebben we een programma speciaal ontwikkeld voor jou.

Wat staat je te wachten?

We beginnen met intake-sessies waarin we samen jouw hoop en leerdoelen gaan verkennen. We willen een dieper inzicht krijgen in de triggers van jouw angsten en ze nauwkeurig in kaart brengen.

Vervolgens zullen we EMDR-sessies toepassen om de angst te verminderen en ermee om te leren gaan. Deze bewezen therapievorm helpt je om de controle over je angsten terug te krijgen en ze beter te kunnen hanteren.

Daarnaast zullen we ook live exposure-oefeningen uitvoeren in Snowworld. Hier krijg je de kans om stap voor stap blootgesteld te worden aan situaties die je angstig maken, zoals hoogtes en skiën. Dit gebeurt onder begeleiding en in een veilige omgeving, zodat je op jouw eigen tempo kunt groeien en de angst kunt overwinnen.

Natuurlijk eindigt het programma niet zodra de live exposure-oefeningen voorbij zijn. We bieden ook nazorg om ervoor te zorgen dat je de geleerde vaardigheden kunt blijven toepassen in je dagelijks leven. We willen dat je zelfverzekerd en in controle bent, zelfs nadat het programma is afgelopen.

Angst bij paardrijden

Heb je angst ontwikkeld bij het paardrijden, misschien door een ongeluk of om andere redenen? Dan hebben we speciaal voor jou een programma samengesteld dat je kan helpen.

Wat kun je verwachten?

We beginnen met intake-sessies waarin we samen jouw hoop en leerdoelen zorgvuldig onderzoeken. We willen een dieper inzicht krijgen in de triggers van jouw angsten en ze nauwkeurig in kaart brengen. Door deze sessies kunnen we een gepersonaliseerde aanpak creëren die precies past bij jouw behoeften.

Vervolgens zullen we EMDR-sessies toepassen om de angst te verminderen en ermee om te leren gaan. EMDR is een effectieve therapievorm die specifiek gericht is op het verwerken van traumatische ervaringen en het verminderen van angsten. Het helpt je om de negatieve emoties en gedachten die geassocieerd zijn met paardrijden te verminderen, zodat je weer met vertrouwen in het zadel kunt stappen.

Daarnaast zullen we ook live exposure-oefeningen uitvoeren in de manege. Dit stelt je in staat om stap voor stap blootgesteld te worden aan situaties die je angstig maken tijdens het paardrijden. Onder begeleiding van ervaren professionals creëren we een veilige omgeving waarin je kunt oefenen en je comfortabeler kunt voelen. Met elke succesvolle oefening zul je merken dat je angst geleidelijk afneemt en je zelfvertrouwen groeit.

Uiteraard eindigt ons programma niet zodra de live exposure-oefeningen voorbij zijn. We bieden ook nazorg om ervoor te zorgen dat je de geleerde vaardigheden kunt blijven toepassen in je dagelijks leven. Ons doel is om jou te ondersteunen bij het overwinnen van je angst en ervoor te zorgen dat je weer volop kunt genieten van het paardrijden, met hernieuwd vertrouwen en plezier.

Heb je interesse? Vul dan ons aanmeldformulier in? Deze kun je vinden op deze link. Zodra we je gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om te bespreken wat jouw wensen en behoeften zijn.

Home/voor trainingen/Specifieke programma’s

“Masters at Work | Barbara weet als geen ander mensen in beweging te krijgen op hun persoonlijke ontwikkelpunten. In korte tijd weet ze bij mensen precies de snaar te raken waar het om draait, om zo tot persoonlijke vooruitgang te komen. Ik heb in onze samenwerking veel van haar geleerd en bewonder haar actieve en doortastende aanpak. Ik beveel haar dan ook van harte aan als trainer, coach, organisatiedeskundige en mens!

opdrachtgevers

Snel resultaat met cliënten | Heldere rapportages en terugkoppelingen |
Allround | Confronterend durven zijn | Doortastend naar de kern van het probleem | Snel schakelen | Geen wachttijden | Ondersteuning leidinggevenden

Ja, ik wil graag advies

Wat is Yogatherapie?

30 oktober 2023|

Yogatherapie is een holistische benadering van gezondheid en welzijn die gebruik maakt van yoga-technieken en principes om fysieke, mentale en emotionele gezondheid te bevorderen. In yogatherapie worden specifieke [...]

Wat is Systemisch Werken?

26 oktober 2023|

Systemisch werken is een benadering die zich richt op het begrijpen en beïnvloeden van complexe systemen, waarbij taal als een belangrijk instrument wordt ingezet. Hieronder worden de belangrijkste [...]

op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waardevolle inzichten, tips, cursussen en achtergrondinformatie.

Naam(Vereist)

Ga naar de bovenkant