informatie voor HR adviseur

informatie voor HR adviseur

Home/voor verwijzers/Informatie voor HR adviseur
Home/voor verwijzers/Informatie voor HR adviseur

Het is algemeen bekend dat een medewerker die verzuimt meer dan € 400 per dag kost. Daarom is het van groot belang om het verzuim te beperken en het proces van re-integratie vlot te laten verlopen. In sommige gevallen kan het ook nodig zijn om met een vaststellingsovereenkomst (VSO) het arbeidscontract te beëindigen.

Masters at Work is sparringpartner | vergroot herstel en belastbaarheid | lost samenwerkingsproblemen op | snelle interventies en behandeling van psychische klachten!

Waarvoor hebben we de oplossing?

Houding en gedragsproblemen -zoals knorrige 55+-ers, medewerkers met overgewicht, conflicten door externaliserende gedragsproblemen of een verstoorde werk-privébalans

Onvoldoende presterende medewerkers die zich niet gehoord voelen

Psychisch verzuimende medewerker met burn-out klachten

Techneuten die hun social skills kunnen verbeteren

Verwerking agressie incidenten op de werkvloer

Hoe lossen we het op?

De Masters van Masters at Work zijn authentiek, gedreven en bieden naast coaching ook behandeling aan. Na een intakegesprek zullen we de leerdoelen afstemmen met de leidinggevende, zodat er consensus is. Vervolgens werken we samen met de medewerker de persoonlijke leerwens uit in de vervolgsessies. Zie onze methode & technieken.

Vervolgens …

• Periodieke AVG-proof terugkoppelingen per mail en telefoon, zodat er tijdig bijgestuurd kan worden. Tussentijdse adviezen en bondige rapportages na elke 2 sessies.

• Indien we signaleren dat er sprake is van miscommunicatie of verstoring van de samenwerking, zullen we een driegesprek faciliteren om de re-integratie te waarborgen. Daarnaast zetten we ons in om de onderlinge verhoudingen te herstellen en voorzien we de leidinggevende van praktische handvatten om effectiever met de medewerker om te gaan.

Grip op verzuim

Als externe en onafhankelijke partij fungeren we als een waardevol klankbord voor zowel de cliënt als de bedrijfsarts, leidinggevende of HR-adviseur. We hechten veel belang aan nauw contact met onze opdrachtgever(s), zodat we samen ervoor zorgen dat er niets over het hoofd wordt gezien.

ja, ik wil informatie

‘Wat een mooi resultaat is er bereikt in het traject. Ik wil je bedanken voor het contact, de samenwerking in het (VSO)traject en de inzichten die ik heb gekregen.”.’

Geschreven door een Sr HR-adviseur

Vraag nu de info aan

op de hoogte blijven?

Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waardevolle inzichten, tips, cursussen en achtergrondinformatie.

Naam(Vereist)