informatie voor HR adviseur

informatie voor HR adviseur

Home/voor verwijzers/Informatie voor HR adviseur
Home/voor verwijzers/Informatie voor HR adviseur

We weten allemaal dat een verzuimende medewerker meer dan € 400,= per dag kost. Belangrijk is dus om het verzuim te beperken en stagnerende re-integratie vlot te trekken of met een VSO het contract te ontbinden.

Masters at Work is sparringpartner | vergroot herstel en belastbaarheid | lost samenwerkingsproblemen op | snelle interventies en behandeling van psychische klachten!

Waarvoor hebben we de oplossing?

Houding en gedragsproblemen -zoals knorrige 55+-ers, medewerkers met overgewicht, conflicten door externaliserende gedragsproblemen of een verstoorde werk-privébalans

Onvoldoende presterende medewerkers die zich niet gehoord voelen

Psychisch verzuimende medewerker met burn-out klachten

Techneuten die hun social skills kunnen verbeteren

Verwerking agressie incidenten op de werkvloer

 

Hoe lossen we het op?

De Masters van Masters at Work zijn authentiek, gedreven en bieden naast coaching ook behandeling aan. Na een intakegesprek zullen we de leerdoelen afstemmen met de leidinggevende, zodat er consensus is. Vervolgens werken we samen met de medewerker de persoonlijke leerwens uit in de vervolgsessies. Zie onze methode & technieken.

 

Vervolgens …

• Periodieke AVG-proof terugkoppelingen per mail en telefoon, zodat er tijdig bijgestuurd kan worden. Tussentijdse adviezen en bondige rapportages na elke 2 sessies.

• Als we merken dat er wat ‘ruis op de lijn zit’ dan zullen we in een 3-gesprek de re-integratie borgen. Ook herstellen we de onderlinge verhoudingen en bieden we de leidinggevende handvatten om beter met de medewerker om te gaan.

 

Grip op verzuim

We zijn extern en onafhankelijk en zijn zowel het klankbord van de cliënt als van de bedrijfsarts, leidinggevende of HR-adviseur. Met onze opdrachtgever(s) houden we nauw contact, zodat we samen ervoor zorgen dat niets ontglipt!

ja, ik wil informatie

‘Wat een mooi resultaat is er bereikt in het traject. Ik wil je bedanken voor het contact, de samenwerking in het (VSO)traject en de inzichten die ik heb gekregen.”.’

Geschreven door een Sr HR-adviseur

Vraag nu de info aan

op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waardevolle informatie, tips, cursussen en achtergrondinformatie.

Naam(Vereist)