carrière switch

Home/voor bedrijven/Carrière switch
Home/voor bedrijven/Carrière switch

In deze tijd van economische voorspoed kun je eindelijk switchen en nu niet alleen van baan binnen hetzelfde en bekende, maar van carrière -van perspectief. Misschien is dit wel het moment dat je jouw baan vaarwel moet zeggen, omdat je werkwaarden niet meer stroken met die van je huidige werkgever.

Of omdat je, na een periode van overspannenheid te hebben afgesloten, echt toe bent aan een switch in je carrière. Misschien wordt er vanwege de huidige schaarste op de arbeidsmarkt wel enorm aan je getrokken: door recruiters; via loopbaan-sites; en social-media pop-ups. Maar al deze bedrijven, sites, instanties en headhunters werken vanuit een vacature die precies binnen opgegeven kaders moet worden ingevuld. Exact aangesloten bij de benodigde competenties. Ze gaan niet uit van jouw persoonlijkheid, talenten, passies en kwaliteiten.

Masters at Work doet het tegenovergestelde: wij werken puur vanuit jou, voor jou en samen met jou. Met meer dan tien jaar ervaring is Arthur Legger jouw career-agent. Nu je leven op orde is, kun je ervoor kiezen om te vertrouwen op je intuïtie en onze aanpak.Via ons traject op maat worden al jouw specifieke talenten getriggert, opengelegd, en leer je om jouw wensen en dromen te verwoorden en te verwezenlijken. Met een open, duidelijke, eerlijke en transparante aanpak coacht Arthur Legger je presentatie, karakter, ambities en mogelijkheden. Masters at Work gelooft niet in een slagingsverplichting. Wij geloven in ontplooiing en zelfrealisatie, die via drie aparte stappen van telkens acht uur tot bloei komen. Elke sessie duurt twee uur en vergt inzet, huiswerk en durf. Jouw carrière is van jou en van jou alleen. Wij zorgen ervoor dat je deze vorm gaat geven en de stap zet.