bedrijfscounseling

Home/Bedrijfcounseling
Home/Bedrijfcounseling

Individuele begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, waarbij gebruikt gemaakt wordt van confrontatie, reflectie en bewustwording. Counseling helpt je belemmerende overtuigingen, die ineffectief gedrag in stand houden, om te zetten in realistische gedachtepatronen. Counseling vergroot je zelfvertrouwen, je zelfbewustzijn en reflectievermogen, zodat je keuze mogelijkheden vergroot en meer in staat bent om te handelen vanuit eigenwaarden. Na het intake gesprek, werk je aan een persoonlijk op te stellen doel.


voor wie?

Counseling binnen Masters at Work is eclectische begeleiding voor mensen met spanningsklachten tot aan burnout, depressie of angsten. Begeleiding van medewerkers bij problemen die ontstaan in de werksituatie of problemen of een prive gerelateerde oorzaak hebben en die doorwerken op de werkomgeving.


Inhoud

Je kunt denken aan begeleiding van de volgende thema’s:
Stressmanagement en vergroten van energie;
Omgaan met faalangst of andere vormen van angst;
Verbeteren van assertiviteit en grenzen aangeven;
Begeleiding van relatieverstoringen;
Zingevingsvraagstukken;
Loopbaanorientatie;
Afhankelijkheidsproblematiek, zoals verslaving;
Rouwverwerking;
Communicatie problemen.


Resultaat

Je zult merken dat er meer keuzemogelijk-
heden zijn om een situatie aan te pakken,
je een beter lichaams-
bewustzijn ontwikkeld en hierdoor eerder jouw grenzen aan kan voelen en aan kan geven. Ook zal je beter in staat zijn jouw gevoelens te reguleren. En niet te vergeten dat je meer in contact met jouw eigen krachtbronnen.

Bij counseling wordt gebuikt gemaakt van NLP technieken, Voice Dialoog, Focusing, EMDR in combinatie met Mindfulness of andere technieken, Oplossingsgericht Coachen en Systemisch Werken.


Duur

Intake en 8 consulten