assertiviteitstraining

start 24 november 2023

assertiviteitstraining

start 24 november 2023

Home/voor trainingen/Assertiviteitstraining: Oplossingsgericht Begrenzen op 24 nov 2023
Home/voor trainingen/Assertiviteitstraining: Oplossingsgericht Begrenzen op 24 nov 2023

Assertiviteitstraining: Oplossingsgericht Begrenzen

“Op 24 november 2023 starten wij weer met deze succesvolle training in Hoorn”

Praktisch je grenzen aangeven. Op een assertieve maar vriendelijke manier bepalen wat je wèl en niet doet. Het structureel begrenzen en verdelen van je energie als oplossing voor de altijd dreigende burn-out -de zwarte wolk van ‘nooit goed genoeg’ en ‘nooit af’.

Wij zullen je in een oplossingsgerichte training leren om dagelijks bruikbaar te begrenzen en toch gezellig te blijven. Dus met behoud van de relatie en dat je door de ander begrepen en gehoord wordt

De training wordt gegeven door Barbara Jansen en Arthur Legger van Masters at Work. Met z’n tweeën bieden we aan jou de oplossing voor het stellen van je grenzen en het behoud van je energie.

ja, ik de 4 daagse training bijwonen

De uitgangspunten:

  • Waarom zijn grenzen zo moeilijk aan te geven en te bewaken?
  • Wat is een grens of een begrenzing precies?
  • Waarom is dit heden ten dage toch zo’n enorm groot probleem?
  • Wat kan ik doen om dat voortdurende energieverlies te laten ophouden en weer vitaal, vrolijk en vrij te worden?
  • Op een assertieve maar vriendelijke manier bepalen wat je wèl en niet doet.
  • Je leert met behoud van de relatie te begrenzen en toch gezellig te blijven.
ja, ik wil de 4 dagdelen training bijwonen

Kosten en locatie

Wanneer: vrijdagen 24-nov 1-dec 15-nov 22-dec van 9 tot 12.30 uur

Waar: Lepelaar 2 in Hoorn

Investering:

* Particulier: € 324,= inclusief btw (gedeeltelijk vergoeding via aanvullende zorgverzekering mogelijk)

* Betaald de werkgever: € 539,= exclusief btw (gedeeltelijke vergoeding via aanvullende zorgverzekering van medewerker is mogelijk)

Wij bieden particulieren korting aan, omdat er voor deze groep geen toereikende belastingvoordelen bestaan. Voor werkgevers verwijzen wij naar, klik hier.

Masters at Work, Barbara Jansen, is geregistreerd lid bij de RBCZ als gekwalificeerd en gecertificeerd therapeut. Veel zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van deze cursus via de aanvullende alternatieve zorgverzekering. Kijk of jouw zorgverzekering erbij zit: Lijst Zorgverzekeraars

Wil je meer informatie?

Bel of app: 0646073440

Meld je nu aan
We starten met 10 deelnemers. Wees er snel bij!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Meld je nu aan!

Naam(Vereist)

De inhoud

We gaan werken volgens een 4-tal uitgangspunten:

Lesdag 1: Ik en mijn kerngedachten

Na een inleiding en kennismaking gaan we kijken wat bepaalde kerngedachten met je doen. Welke effecten dit op je gedrag heeft en welke uitwerking dit heeft op de omgeving waarin je bent. Ook staan we stil bij jouw persoonlijke waarden, wat je belangrijk vindt in je leven als het gaat op begrenzing. Dit geeft een koers, van waaruit er een persoonlijk leerdoel kunnen destilleren.

Lesdag 2: Ik en mijn grenzen

In deze lesdag staan we stil bij de relatie die je hebt met jezelf in relatie met de ander. We gaan hierbij ook leren om op een positieve manier ‘nee’ te zeggen. We gebruiken hiervoor technieken uit het Oplossingsgericht Coachen. Dit zal je meer bij jouw vaardigheden brengen, waardoor je een repertoire opbouwt waarbij je kunt kiezen hoe je op bepaalde situaties reageert.

Lesdag 3: Ik en NEE

In les 3 gaan we via lichaamsgerichte oefeningen ervaren hoe het voelt om NEE te zeggen. En vanuit deze gevoelens richten we ons op jouw persoonlijke behoeften en verlangens. Samen brainstormen we hoe je je behoeften en verlangens actief kunt vormgeven, zodat je je voor kan nemen om weer een stap kun maken.

Lesdag 4: Ik en mijn behoeften | verlangens

In lesdag 4 staan we stil bij de volgende thema’s:
In deze les gaan we actief leren jouw behoefte uit te spreken. Verzoeken doen op een positieve manier, zodat je meer kans hebt om deze behoefte te vervullen. Dit zal je meer lucht en ruimte geven in je leven. Ook krijg je de mogelijkheid om een persoonlijke casus uit te spelen, zodat je je gedragsrepertoire nog meer uitbreidt!

Doelgroep

De training is geschikt voor iedereen die iets wil leren over het thema ‘begrenzen’. En graag een ware omslag wil maken, waardoor je autonomer en vrijer in het leven kan komen te staan. Wij gaan je daarbij ondersteunen!

Duur

De training wordt gehouden in 4 sessies van elk 3 uur bij Masters at Work Lepelaar 2 in Hoorn van 09.00 tot 12.00 uur. De data zijn: Vrijdagen 24-nov 1-dec 15-nov 22-dec van 9 tot 12.30 uur

Vergoeding via de verzekeraar is mogelijk.

ja, ik wil de 4 dagdelen training bijwonen

Trainers zijn

Arthur & Barbara

Barbara Jansen