voor particulieren2023-03-26T14:05:09+02:00

voor particulieren

Home/voor particulieren

Als je erg vast zit met een hulpvraag dan kun je meestal onze ondersteuning laten goedkeuren door de bedrijfsarts of de HR-afdeling. Jouw persoonlijke traject wordt dan betaald door de werkgever met soms een vergoeding vanuit je aanvullende zorgverzekering. Dit kan omdat Masters at Work een geregistreerde zorgverlener is. Deze route, van ‘particulier’ naar ‘bedrijf’, scheelt je erg veel geld en valt ook volledig onder de AVG-privacy wet- en regelgeving. We hanteren geen wachtlijst.

Wil je weten of jouw aanvullende zorgverzekering de sessies gedeeltelijk vergoed? Klik dan hier

Wil je meer weten over welke psychische klachten wij behandelen? Klik dan hier

Wil je je aanmelden? Vul dan nu het intake-fomulier in. Dan nemen we deze week contact met je op.

Spreekuurlocaties in Alkmaar-Amsterdam-Hoorn-Julianadrop-Leiden-Amersfoort-Den Haag-Den Bosch en Delft.

Home/voor particulieren

Welkom!

“Barbara weet als geen ander mensen in beweging te krijgen op hun persoonlijke ontwikkelpunten. In korte tijd weet ze bij mensen precies de snaar te raken waar het om draait, om zo tot persoonlijke vooruitgang te komen. Ik heb in onze samenwerking veel van haar geleerd en bewonder haar actieve en doortastende aanpak. Ik beveel haar dan ook van harte aan als trainer, coach, therapeut, organisatiedeskundige en mens!”

Lees alle bedrijfs ervaringen
Lees alle klant ervaringen

opdrachtgevers

Snel resultaat met cliënten | Heldere rapportages en terugkoppelingen |
Allround | Confronterend durven zijn | Doortastend & daadkrachtig | Snel schakelen | Geen wachttijden | Ondersteuning leidinggevenden

nieuws en inspiratie

Interview met Barbara

11 november 2022|

Hoe noem je jezelf eigenlijk? Ik heb verschillende benamingen. De officiële functienaam is Psycho Sociaal Therapeut. Maar ook werk ik als NLP Counselor, EMDR-therapeut  en als Bedrijfsmaatschappelijk Werker, [...]

op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van waardevolle informatie, tips, cursussen en achtergrondinformatie.

Naam(Vereist)

Ga naar de bovenkant